Thursday, May 17, 2018

Salam Ramadhan 1439H / 2018M


Assalammualaikum....

Indahnya dunia hanya sementara
Indahnya saat gembira hanya seketika
Indahnya mimpi kadang-kadang tak pasti tapi...
Indahnya RAMADHAN tidak dapat ditukar ganti

SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK

Monday, February 12, 2018

Travel Totebag by Ana Suhana


Assalammualaikum.....

Jom meriahkan kan Giveaway dari anasuhana  yang rajin gi travel nie.. :)



Tuesday, February 6, 2018

" Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG "

Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.
Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!
Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:
Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
Follow rerapatt okke!

Tuesday, January 2, 2018

Selamat Tahun Baru 2018


Assalammualaikum...

" Semoga Tahun 2018 ini dipermudahkan segala urusan..tiada lagi patah hati, dimurahkan rezeki dan dapat kecapi apa yang kita hendak selama ini...Aaminn"

Wednesday, December 27, 2017

YEAR END GIVEAWAY BY HUSNIEYHUSAIN

Assalammualaikum...

Tahun 2017 hampir melabuhkan tirainya...nak join juga GA akhir tahun nie..
jom klik banner  di bawah.


Wednesday, November 22, 2017

"Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com"

Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu "Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com" untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni.


Hadiah
20pcs photo polaroid saiz 3R x 1 pemenenang.
20pcs photo polaroid saiz 2R x 1 pemenenang.

Tarikh Tamat
30 November 2017, 23:59

Note : Pemilihan pemenang secara random.


Berminat untuk print photo polaroid murah, boleh terus email : azhafizahmdnor@gmail.com atau whatsapp terus >> http://azhafizah.wasap.my/

Read more: http://www.azhafizah.com/2017/11/giveaway-photo-polaroid

Friday, November 17, 2017

COMEL BLOGGER CONTEST

Assalammualaikum...
Cantik tengok sulaman nie...jom kita join GA manala tau dapat saputangan sulam cantik nie :)

KLIK BANNER !!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...