Wednesday, November 22, 2017

"Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com"

Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu "Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com" untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni.


Hadiah
20pcs photo polaroid saiz 3R x 1 pemenenang.
20pcs photo polaroid saiz 2R x 1 pemenenang.

Tarikh Tamat
30 November 2017, 23:59

Note : Pemilihan pemenang secara random.


Berminat untuk print photo polaroid murah, boleh terus email : azhafizahmdnor@gmail.com atau whatsapp terus >> http://azhafizah.wasap.my/

Read more: http://www.azhafizah.com/2017/11/giveaway-photo-polaroid

Friday, November 17, 2017

COMEL BLOGGER CONTEST

Assalammualaikum...
Cantik tengok sulaman nie...jom kita join GA manala tau dapat saputangan sulam cantik nie :)

KLIK BANNER !!!

Friday, November 10, 2017

Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com





Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com bermula dari saat ini, 12.00 tengahari 9 November 2017 sehingga 11.59 malam 16 November 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 13 pemenang bertuah dicari. Hadiah berupa ole-ole fridge magnet dan keychain di SINI.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.comAdd To Circle Google+ Mia LianaLike Fanpage Mialiana.com dan Follow Instagram @mialiana (jika ada)
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 16 November 2017.

Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah manual dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 November 2017.

** support Mia ya.....


Read more: http://www.mialiana.com/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html

Tuesday, September 26, 2017

Giveaway Paling Gedik


Assalammualikum...

Dengar tajuk GA...rasa gedik nak join juga  :))
Saper2 yg nak gedik jom kita join sama2....

Friday, September 8, 2017

First Giveaway By Blog Buku Pinky!

Assalammualaikum...

Mari-mari ....jom kita join  GA pertama dari bukupinky  senang syarat-syaratnya ...mesti ramai yang nak join kan....apalagi jangan tunggu2  klik jer banner kat bawah  ni  :))

 ↓



Wednesday, August 30, 2017

KaklongChan.com Merdeka Giveaway!

Selamat Menyambut Hari Merdeka...so bagi memeriahkan semangat sambutan hari kemerdekaan esok marila beramai2 kita join Merdeka Giveaway nie....klik banner pun bole  :))



Monday, August 28, 2017

'Happy Giveaway by Mrs Pip ( 28/8/17 - 16/9/17 )'

Assalammualaikum....

Jom kita meriahkan GA  Mrs Pip....:) klik banner  yer !!



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.