Thursday, September 20, 2018

Let's Be Beautiful by Ana Suhana,

Assalammualaikum...

Lama x join Giveaway...yang nak join klik banner :)





SYARAT-SYARAT :

 1. Follow blog anasuhana.com.
 2. Follow IG Ana Suhana di SINI.
 3. Buat entri bertajuk Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana, upload banner di atas dan               backlink ke entri ni.
 4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri ini. Kalau tak, Ana tak dapat detect
    penyertaan   korang.
 5. Good luck and all the best to all.

Monday, June 25, 2018

Beba Ifa 2nd Giveaway Raya!



Assalammualaikum...

Selamat Hari Maaf Zahir Batin...  baru berkesempatan berblog walking..terasa nak join lak GA Raya nie...jom reramai meriahkan hari raya join giveaway ifabeba.blogspot.com :))





Thursday, May 17, 2018

Salam Ramadhan 1439H / 2018M


Assalammualaikum....

Indahnya dunia hanya sementara
Indahnya saat gembira hanya seketika
Indahnya mimpi kadang-kadang tak pasti tapi...
Indahnya RAMADHAN tidak dapat ditukar ganti

SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK

Monday, February 12, 2018

Travel Totebag by Ana Suhana


Assalammualaikum.....

Jom meriahkan kan Giveaway dari anasuhana  yang rajin gi travel nie.. :)



Tuesday, February 6, 2018

" Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG "

Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.
Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!
Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:
Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
Follow rerapatt okke!

Tuesday, January 2, 2018

Selamat Tahun Baru 2018


Assalammualaikum...

" Semoga Tahun 2018 ini dipermudahkan segala urusan..tiada lagi patah hati, dimurahkan rezeki dan dapat kecapi apa yang kita hendak selama ini...Aaminn"

Wednesday, December 27, 2017

YEAR END GIVEAWAY BY HUSNIEYHUSAIN

Assalammualaikum...

Tahun 2017 hampir melabuhkan tirainya...nak join juga GA akhir tahun nie..
jom klik banner  di bawah.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...