Tuesday, February 6, 2018

" Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG "

Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.
Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!
Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:
Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
Follow rerapatt okke!

8 comments:

Siti Yang Menaip said...

all the best ^^

LUBUK SENI said...
This comment has been removed by the author.
LUBUK SENI said...

Hai Nam, no giliran awak >> 22 . Nanti 29hb ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad! Senarai peserta kat:

http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

Raydah said...

ray singgah dr segmen yg sama

http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

Siti Nuur Hidayu said...

Ayu singgah dari segmen yg sama. goodluck ya ;)

Shahida Dzulkafli said...

Semoga berjaya..

farhanna jafri said...

all the best :D

Alam 8554 said...

Singgah dari segmen yang sama ;)

http://caramelmacchiyato.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...