Tuesday, June 4, 2013

Insiden kemalangan



Hari ni lewat sikit sampai ofis..padahal cuti sekolah tu (kalau cuti sekolah kurang traffic jam)...rupanya ade xcident..mula2 xcident kat area bukit jelutong ke shah alam..ade motor dah masuk kat bawah kete..tak nampak mangsa pun maybe dah masuk ambulan sebab yg dah sampai kat situ..ok la jalan terus..masuk lak ke persiaran kerjaya di hicom glenmarie...jam juga..masing2 slow2 ..rupanya ade xcident lagi kat simpang traffic light..aduih..pemandu van tersepit bomba bz dok mengumpil pintu.... pastu tu baru terperasan ade sorang pompuan dok terbaring kat tepi jalan tepi van tu agaknye tercampak kot..dari van tu ..snap pic sbb masa tu tgh berenti kat traffic light  tapi kelabu daa maklumlan guna hp cap ayam..aduih....hari nie jer dah bertembung 2 insiden kemalangan..so untuk peringatan diri sendiri berhati2 bila memandu.

1 comment:

ainnoraini said...

ngeri betul kalau ada kemalangan ni...

lagi kalau ada kematian..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...