Thursday, October 8, 2015

Mini reunion SMKGS

Assalammualaikum...




Lama betul x mengupdate blog nie....orang pun malas nak singgah  hu hu hu...last week join BBQ mini reunion sekolah menengah dulu..lama x jumpa kekawan sekolah nie..ada gak 2 3 orang tidak kukenali lagi.....berubah muka dan fizikal kot .....maklumla da 4 series kan...ingatan pun agak jerebu...lebih2 lagi musim jerubu..lak..masa jumpa nie..

BBQ ni kat Best Western Hotel PJ..memandangkan salah sorang kawan memang bekerja kat Hotel tu die yg rekomen hotel tu....BBQ start 6.30pm..tapi smpai lepas magrib ok la makanan pun banyak lagi...lama tak jumpa mcm2 cerita..sampai terlajak sudah masa sesampai ke pukul 1 pagi..aduih xper la sekali kala..jumpa kannn....in sha Allah..kalau panjang umur..ada rezeki bole jumpa lagi.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.