Wednesday, June 15, 2016

" Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "

Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My

Assalammualaikum...

Berjalan-jalan...di blog http://www.lyssasecret.com  ada giveaway dari nile.com.my la...so tahun nak join juga memandangkan tahun lepas x bertuah...kot2 tahun nie bole dapat duit raya :)

Hadiah duit raya adalah untuk 6 pemenang : 

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang


Jom lah ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 langkah mudah di bawah ni :

 1. Tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "
 2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan banner tu dengan link yang ini :
 
       http://www.nile.com.my/page.php?cd=111


 http://www.nile.com.my

3. Dan daripada link tersebut, boleh pilih 5 items daripada "Jualan Raya Meletop 2016" yang teringin      sangat daripada http://www.nile.com.my


Contoh seperti kat bawah nie :



Product:  European Style 4-in-1 Women BagJLM2016 
Sales price: RM29.90
Date: 16/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only




ProductPortable Car Vacumn
JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only




ProductBlack and white Stripe V Shape Long Blouse
JLM2016 Sales price: RM11.50
Date: 20/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 140 units only





Product: Shinny Surface Woman Flats
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 29/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only




ProductWatches
JLM2016 Sales price: RM15.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only


Semua barangan nie adalah contoh...klu sesape yg nak join boleh klik kat banner tu banyak lagi pilihan barang2..:)

Lepas dah pilih2 barang2 tu ke step seterusnya

 4. Lepas dah siap, email terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :
 Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016
 Link blog :
 Nama penuh :
 No. Telefon :


5. Boleh tengok result dengan  klik  " DI SINI "   Tarikh tutup untuk update blog adalah pada :

 30/06/2016 , 11.59 pm

Selamat  Berbuka Puasa ...sape yang nak duit raya boleh la join..sila terjah dan singgah ke blog lyssasecret

2 comments:

Farrah MF said...

Wahhh,..good luck utk GA raya ni ye :)

sya mimie said...

asslmkm.. hi :)

semoga kita sama2 berjaya.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.