Monday, July 18, 2016

Daehan Minguk Giveaway By Siti Yang Menaip

Assalammualaikum...

Sesaper yang suka tengok  suka tengok "The Return Of Superman versi Korea" mesti kenal dengan kembar tiga tu kan... Daehan Minguk...tapi kenapa nama Manse x terselit kat GA nie?? he he he..... anyway yang teringin nak join GA nie klik banner kat bawah nie.....:))





Hadiah-Hadiah Daehan Minguk Giveaway By Siti Yang Menaip :
 3 x Magnetic Holder Memo (3 Pemenang)
 4 x Keychain Korean Folk (4 Pemenang)
 3 x Fridge Magnet (3 Pemenang) 
2 x Korean Souvenirs Nail Clipper (2 Pemenang)

 12 Pemenang !! 12 Pemenang !!

4 comments:

Siti Yang Menaip said...

daehan = republic
minguk = korea

daehan minguk = republic of korea hehe..

mansee = long live..

since nak kasi souvenirs from Korea CT decided daehan minguk saja.. banyak gak komen Mansee mana.. ramai yeee peminat daehan minguk mansee ni =)

all the best.. thank you sudi join..

semak penyertaan --> http://sitiyangmenaip.blogspot.my/2016/07/daehan-minguk-giveaway-by-siti-yang.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Farrah MF said...

All the best. Moga ada rezeki utk GA ni :)

Shahida Dzulkafli said...

Feveret gak rancangan the return of superman tu..
Bila kembar tiga nie dah xde, jarang dah tengok..
Tapi skrg nie ada budak perempuan kembar..
ngn adik dia Deabak.. best gak.. comel je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.