Wednesday, January 11, 2017

Chinese New Year Megasales Giveaway RM1,000 Di Nile.Com.My

Assalammualaikum,.....

Hari nie jejalan kat  blog lyssasecret  dia join giveaway dari nile.....so sibuk gak nak join :))

Biasalah kalau tahun baru cina sinomin dengan ang pau...sekarang  nile.com.my nak bagi angpau so jom join GA sempena tahun baru cina akan datang nie...

Nile  merupakan website online shopping untuk baju muslimah, pakaian, kasut, beg, buku, barang-barang gym, barang dapur dan banyak lagi, akan mengadakan giveaway semasa Tahun Baru Cina iaitu jatuh pada 28 Januari 2017 ini.

Hadiah-hadiahnya korang boleh tengok kat bawah ni :
RM300 Duit Raya x 1 pemenang
RM200 Duit Raya x 2 pemenang       
RM100 Duit Raya x 3 pemenang

 Macam mana cara nak join ?
Mudah je.
 Hanya buat satu blogpost dan ikut 4 step di bawah :
 1. Tajuk : "Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my"
 2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan linkkan kat banner tu dengan link yang ini :
      http://www.nile.com.my


3. Dan daripada link tersebut, korang pilih 5 items daripada "Chinese New Year Megasales Items"           yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my, dan korang mentionkan dalam entry korang       tu  macam contoh kat bawah ni ye...

 Contoh :


Product: Haniya BlouseCNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only




Product: CardiganCNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only




Product: Sport PantCNY2017 Sales price: RM18.90
Date: 20/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 317 units only


Product: Storage BoxCNY2017 Sales price: RM19.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


Product: HandbagCNY2017 Sales price: RM17.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 350 units only

4. Email kan terus kepada giveaway beserta dengan detail dan tajuk :

Chinese New Year Megasales Giveaway

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

5. Korang boleh check result >> DI SINI << 

Tarikh tutup korang update blog adalah pada --> 26/01/2017 , 11.59 pm

2 comments:

Siti Nurzafirah said...

good luck ~

sayaiday said...

all the best! Jemput join contest jugak : http://www.sayaiday.com/2017/01/cny-blogger-contest-menang-voucher.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...