Monday, September 12, 2011

Aidilfitri ditahun 2011







Salam aidil fitri..belum terlewat lagi rasanyer..:)


Lama gak cuti..dr entri kat blog nie..sebulan pose sebulan cuti..:)..ni nak entri citer raya tahun nie..biasa la tiap2 tahun lepak kat klang jer bila hari raya..tapi tahun nie malam raya kitorg buat bbq konon..siang2 dah siap masak so mlm free..ber bbq lak.



Anak2 buah dok main bunga api..

Ni tgh ber bbq la..baru nak belajar..ber bbq x pandai control api mak aii..itam2 ayam nyer !!





Esoknye pagi raya..lepas solat hari raya..makan2 dulu kat umah.. aktiviti tiap tahun gi umah abah kat dsara..pastu gi umah mak usu kat selayang.. tahun ni konon plan ramai nak gi umah mak long kat sg besar..dlm kul 3 ktaorg bertolak dr selayang try lalu hway baru..dr Rawang ke Ijok..lupa aper name hway tu...rasa mcm jauh jer..1st time lalu tapi...bila sampai kat Kuala Selangor mak aiii...jalan jem..tapi teruskan juga..ingatkan skejap je sbb kat kuala selangor tu bnyk sgt traffic light..tpi..lepas jer jambatan..rentas sungai tu..jln still jem..rupanye ade xcident..xcident sebelah kanan..tapi kiri pun jem same..biasa la bnyk kete yg nak tolong 'tengok'..sudah2 nye smpai pekan tanjung karang pusing balik..sbb jalan jem lagi..udah letih..smpai kat umh kul 6..haaii beraya atas jalan raya..tahun nie.




Ni seisi bergambar..he he layan gambar raya lak..lah..:)


















No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.