Monday, December 5, 2011

Jalan Jalan Di Hatyai (3)

Untuk hari ke 2 ni xtvt bebas..free & easy... pagi 8.30 dah dok kat lobby tunggu kekawan lain yg nak g breakfast..semalam x dpt lunch kat Hamid arini pegi breakfast lak..ok la..tapi taste kat Salma lagi sedap...arini dah plan nak g market..lupa nama market tu..tapi ni tempat yg buat perabis bath yang ade..hu hu..dok ralit shopping lupa la ambik gambar kat market nie..kul 9 lebih sampai market..kul 1.30 baru kuar ..pergh dah balik hotel baru terasa lamanye jalan... patutla rasa penat..sempat rilex jap..kul 3pm turun balik pegi lunch..penat sampai x rasa lapar lak..then pegi jalan konon nak cari kedai lain tapi disebabkan tiba2 je ujan dtgh2 jalan ambil keputusan makan kat Restoran Salma je..arini Roslin order kue teow tom yam..mak aii besar nyer hirisan kue teow die..1st time tengok...

Restoran Hamid...breakfast kat sini


naik tut-tut..nak g pasar...laju betul sidriver ni bawa..




kedai kasut ni dalam pasaraya dekat dgn restoran hamid & salma..otw balik makan singgah ..gile bnyk tul kasut kat sini





tengok tu..kue teow besar kan!!


jus tembikai memang kaw...

Ni hotel tempat untuk merihatkan badan..selama 2 malam..ok gak la...selesa lebih kurang 4 bintang kot.
Sambil jalan2 kat pekan hatyai nie...ternmpak lah kabel lektrik...aduih..serabutnyer..




rupanya kat hatyai pun ade COSWAY...

Sempat curi gambar polis trafik..he he..


Kat sini ramai guna motor..selain tut -tut yg memang bersepah2..tapi cute ramai yang guna scooter..comel2 lak...tapi yang herannye yang pakai topi keledar org depan jer..pembonceng xder yg pakai pun..selamba je..yg naik 3 orang 1 motor pun ramai..aduih..polis selamba je..x kisah pun..



Ok la..ni jer citer dari Hatyai..punyer lambat entrinye..he he.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.