Thursday, April 24, 2014

1st Giveaway Sulaman Lace Heaven

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html

Semua dijemput untuk sertai GIVEAWAY ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:
  1. Follow blog Fuza, Follow Instagram Sulaman Lace Heaven, dan Follow blog Mia Liana
  2. Buat satu entri bertajuk 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen INI.
  5. Pemilihan pemenang adalah melalui random.org
  6. Giveaway ini akan TAMAT pada jam 11.30 malam 12 Mei 2014
Sila klik pada banner untuk join. Jom....

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sis xjumpa entry ga nurul yui collection.

Sura Mohd said...

good luck..kaksura pun dah join..:)

nam@along said...

Sorry Miss YUI...terlupa lak tadi..nak add banner tapi akak dah tampal kat sini...minum air byk semut ni ...bole terlupa lak...

Siti Norasikin said...

assalamualaikum,good luck sis

http://ciksitionline.blogspot.com/2014/05/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...