Wednesday, June 10, 2015

"MINI GIVEAWAY RESEPIKU"

Assalammualaikum... Ada lagi Giveaway Resepi sempena nak berpuasa nie..aritu dah join Giveaway by Nuha..alhamdullilah terpilih pula...hari nie try lagi mana tahu rezeki lagi.
                                                                    
                                                                 JOM JOIN

http://syeedasaniey.blogspot.com/2015/06/mini-giveaway-resepiku.html


 Syarat-syarat untuk join giveaway ni :
 Follow blog Syeeda Saniey
 Beralamat di Malaysia
 Buat satu entry dengan tajuk "MINI GIVEAWAY RESEPIKU"
 Dalam entry korang, masukkan banner kat atas tu dan backlink kan banner tu ke link entry giveaway nie..  Tinggalkan link entry korang dekat ruangan komen kat bawah

 Hadiah mini giveaway : 3 buah buku resepi..





Mencari 3 orang pemenang bertuah Tempoh giveaway berlangsung: Dari 09 Jun 2015 sehingga 14 Jun 2015 (jam 11.59 malam) Pemenang akan diumumkan selewat-lewatnya 17 Jun 2015. *senarai peserta akan di update dari masa ke masa..

 -Jemput join semua- sila klik  http://syeedasaniey.blogspot.com/2015/06/mini-giveaway-resepiku.html

2 comments:

Syeeda said...

thanks join. gd luck taw..=)

Murniwati Awang said...

good luck..jemput juga join 1st GA saya : )

http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-murni-alysa.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...