Wednesday, June 24, 2015

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Assalamualaikum...

http://www.nile.com.my/page.php?cd=101



Nile.com.my buat    Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015 ...nak cuba lagi aritu pernah cuba  tapi  x dapat... kali nie hadiah nya adalah :- 

  5 x Pemenang Bertuah RM 150 Shopping Voucher Nile.com.my 

Cara nak join Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015 oleh Nile.com.my ini cukup mudah. 
Hanya perlu lakukan 4 langkah iaitu :


1) Tajuk   “Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

2) Letak banner kat atas ni dalam entry korang dan link kan kat banner tersebut dengan page khas          Giveaway Jualan Raya Meletop 2015 http://www.nile.com.my

3) Daripada link tersebut, anda perlu memilih 5 produk yang ada di Jualan Raya Meletop tersebut macam kat bawah nie

4) Email penyertaan anda kepada give_away@nile.com.my berserta dengan butiran berikut:
  • Subject: Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
  • URL blog :
  • Nama Penuh :
  • No. Telefon :

5) Boleh check result >> di sini <<.
   Tarikh tutup update blog adalah pada  14/7/2015 @ 11.59pm
    Kalau nak tahu lebih lanjut boleh pergi ke blog .lyssasecret.com
    
   5 item yang  jadi pilihanku  untuk  Jualan Raya Meletop 2015



 















 


2 comments:

emma diana said...

Salam ramadhan , semoga murah rezeki ,

Good luck ya :)
jemput singgah :)
http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2015.html

fifie feyca said...

All the best :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.