Wednesday, October 31, 2012

ermmm....blueberry cheese tart

Kali ni nak entri...koleksi cheese tart hasil kerja tanganku... : ))
Yang kat atas nie hasil kerja masa baru pandai buat cheese tart nie..x pandai lagi buat lorekan kat atas cheese tart..tu..pastu pegi usha2 kat blog masakan...terjumpa la blog Azlita Masam Manis...terimakasih la kat die sebab tutorial dalam blog die tu memang berguna...akhir terhasilla...corak lorekan di bawah nie tapi xde la seindah Azlita yang kerja tangan nye memang mengagumkan.



 
 
 
 
Sesape yang teringin nak cuba buat sendiri resepi boleh tengok kat entri yang dulu..tapi kalau yang malas nak buat sendiri nak tempah pun ok gak..boleh email aje na_am70@yahoo.com.

2 comments:

cheeze maz said...

Salam Ziarah....

sedapnya Blueberry Cheese tart. akak pun pernah buat, tapi gunakan serbuk cheese, sb anak2 akak suka cheese.... jemput ke blog akak di http://cheezemaz.blogspot.com, manalah tahu nak mencuba serbuk cheese CHEEZE MAZ yg bila dicampur dgn air panas menjadi sos sesedap cheeze wedge, KFC. Jemput juga komen resepi2 akak yg x seberapa tu

nam@along said...

salam..tq dtg jejln kat sini..nnti sya singgah... sedap serbuk cheese nie..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.