Tuesday, October 23, 2012

Setelah lebih 25 tahun...

Setelah lebih 25 tahun...kami bertemu kembali walaupun bukan kesemua dapat dikumpulkan namun..ia sesuatu yang menyeronokkan...kembali bertemu mengimbau kisah2 lalu....banyak kisah suka dan duka ianya satu pengalaman persekolahan yang indah...walaupun aku bukan la antara 'top student'  namun tetap bangga dengan kejayaan rakan2 yang lain..minggu lepas menemukan kami semula dan yang paling tak disangka dapat bertemu semula dengan guru masa darjah enam...jom layan jap..gambar-gambar zaman 80an..ni..

Yang nie lupa dah...rasanya darjah 5 juga...ni cikgu ganti..Cikgu Jumat klu x salah la..maklumla dah lama..ingat2 lupala....


Yang ni gambar masa darjah 5 Guru kelas ni namanya Cikgu Hanifah....


Kat bawah ni pula masa darjah 6..gambar habis pertunjukkan persembahan akhir tahun... boria tu jangan ingat orang penang je pandai boria...orang selangor pun pandai gak..he he yang kesebelah tu la Cikgu kelas kami masa darjah 6...Cikgu Mohsin..credit to FB la..sebab menemukan murid2 dan guru.
 
 
 v
v
v
v
v
v
Yang kat bawah nie gambar terbaru...setelah lebih 25 tahun....pergggh..lama tu baru dapat jumpa..terimakasih buat Noraini kerana meminjamkan rumah beliau untuk pertemuan ini...masa nie 2 orang rakan kami dah balik awal...tak sempat la nak bergambar dengan Cikgu Mohsin & isteri. 



5 comments:

Amy said...

Wow!!!!buar reunion tu!!!!kat mana Along perjumpaan tu?

Anonymous said...

reunion????....sekolah mne ne? u yg mne satu...tentu cute u masa tu kn he3

Anonymous said...

reunion??? kt mne tu...sekolah mne u dulu? mst u cute masa tu kn he3

nam@along said...

Ni jumpa santai2 je..nak kata reunion x ramai pun yg join

nam@along said...

Sek Keb Gombak Setia Gombak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.