Tuesday, January 21, 2014

Pergi AROMA Ikan Bakar, Jeram

Minggu lepas makcik belanja makan kat Aroma ikan bakar sempena besday die...aku jer baru 1st time sampai kat situ padahal xde la jauh..dari rumah..dorang kata kalau weekend ramai orang makan kat situ..masa nie kitaorang pegi pun weekdays..so kurang sikit orang. Tapi aku terlupa  nak snap picture makanan yang kita orang makan..Menu malam tu..kitaorang makan Ikan Siakap 3 Rasa , Sotong Goreng Tepung, Udang masak..aper aku lupa lak namanya rasa macam masam manis jer yang lain tu Ikan Cencaru, Ikan Pari & Kerang Bakar. Okla sedap sikit dari Restoran Kat sebelah tu..he he.
Okla..restorannya luas..cuma pekerja jer kurang kot..sebab masa kitaorang sampai kena pergi cari pelayan suruh ambil pesanan air minuman.


 






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.