Thursday, January 9, 2014

SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid



P/S ***Hari ni join segmen lagi..comel tengok banner die ni..sesapa yang nak join segmen yang senang nie..pegi ke http://dewqracintakita.blogspot.com
Boleh join sehingga 21/1/2014.

15 comments:

Mime MF said...

good luck! ^^

cik kiera said...

Assalamualaikum , Terima kasih kerana sudi join segmen saya, Terima kasih juga atas penyertaan ini . Kiera amat menghargainya . Good Luck ye . IN SHA ALLAH =)

psst : kiera follow sini ^_^

Maya Omar said...

Selamat bersegmen..sy pun join sama..salam perkenalan..jemput datang & follow http://mayabeautyempire.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

cik kiera said...

Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

Mia Liana said...

salam... mia datang dari segmen yang sama....

http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Amirah Nuraisyah said...

assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..sy follow sini..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

Dhiah said...

Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

fiqah hamed said...

Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

N-fiq :D said...

Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Hana Jalil said...

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Nur Shafiq said...

Shafiq datang dari segmen yang sama :) Segmen Bloglist 2014 by kiera rashid - shafiq

FuZaiNi@$imPle@LiFe said...

saya pon join jugak :D

후마이라 리~ Humaira Lee (◕‿◕✿) said...

assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

NASZ said...

salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

Saya pun dah follow blog awak.

Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

Jemput ke blog saya.

Terima kasih.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...