Thursday, July 21, 2011

Aktiviti hujung minggu..baking2 lagi
















Salam...last week buat aktiviti membakar lagi..kite bakor jer alamak nie trademark ucop welcha..cuba buat kek american choc cake konon...tapi rupa kek macam choc moist lak hu hu ..resepi nie pun dapat kat kongsi resepi (sori lupa la nape penyumbang resepi tu)..sedap tang topping ganache tu.. baru 1st time tu yang deco masih tak cun lagi..klu semangat rajin datang nak try buat lagi & nak try deco ..insyaallah.Yang sebelah gambar lepas dah potong slice kek ..tengok tengah tu kedekut sangat letak ganache tu nipis jer lapisan..takpe2 lain kali buat letak tebal ...baru enak.















































































































































































































No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.