Friday, July 8, 2011

Tempahan Biskut Raya 2011





















Mood raya dah datang..walaupun puasa belum lagi..he he
sana sini ramai yang dok sibuk tempah baju raya, langsir, kuih raya tapi klu kedai jahit tu..jangan harapla sume dah tutup order..so beli ready made jer la yer..ni nak cite pasal biskut raya..pada sesapa yang malas nak buat sendiri..order jer la :)





Gambar kat atas sample jer..nak tau lebih lanjut atau nak order jom lawat blog nie http://www.qnqcookies.blogspot/.... gambar cookies yang sepenuhnya dan harga ade kat situ.






Sama-samala kita support buatan bumiputra lagi halal.







































































































No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.